AJÁNLATKÉRÉS KIVITELEZÉSRE

Cégtörténet
Pályázatok
Mérnöki szolgáltatások
Kivitelezés
Kereskedelem
Kapcsolat
Munkatársak
Írj nekünk!
Állásajánlatok

KIVITELEZÉS

Szakembereink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az ipar különböző területein, ahol telepítési, karbantartási és hibaelhárítási feladatokat végeznek, például:

- Szennyvíztelepi technológiák automatizálása, valamint villamos elosztó és vezérlőszekrényeinek tervezése és kivitelezése.
- Szennyvízátemelők villamos kapcsolószekrényeinek tervezése és gyártása.
- Élelmiszeripari technológiák automatizálása, villamos elosztó és vezérlőszekrényeinek tervezése és kivitelezése.
- Gépipari és vegyipari technológiák automatizálása, valamint villamos elosztó és vezérlőszekrényeinek tervezése és kivitelezése.
- Folyamatos szállító berendezések hajtásszabályzása.

Minőségpolitikánk alapján fő célunk, hogy magas színvonalú készülékekkel, berendezésekkel és szolgáltatásokkal álljunk megelégedett ügyfeleink rendelkezésére. Ezáltal növekszik elégedett partnereink száma, és hozzájárulunk az üzleti sikerükhöz. Az EN ISO 9001:2015 szerint auditált minőségbiztosítási rendszerünk garantálja, hogy minden tevékenységünk a legmagasabb szakmai és minőségi sztenderdeknek megfelel.

Referencia munkáink széleskörűek, mind belföldön, mind külföldön megtalálhatók. Ez bizonyítja a szakértelmünket és a sikeres projektekben betöltött fontos szerepünket az ipari szektorban. Ha szeretne kapcsolatba lépni velünk vagy további információkat szeretne megtudni referenciáinkról, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

KATTINTS!
micromax logó


3529 Miskolc, Bem József út 14.


Cégnév

MICRO-MAX Méréstechnikai, Automatizálási Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Adószám

11385617-2-05

Cégjegyzékszám

05 09 004560

© MicroMax. All rights reserved 2024