Cégtörténet
Pályázatok
Mérnöki szolgáltatások
Kivitelezés
Kereskedelem
Kapcsolat
Munkatársak
Írj nekünk!
Állásajánlatok

cégtörténet

A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő MICRO-MAX Kft. már több mint három évtizede, 1993 óta szolgálja az ipari elektronika területét. Vállalkozásunk alapvetően két fő tevékenységi területen működik: kereskedelem és mérnöki szolgáltatások nyújtása. Az általunk forgalmazott termékek és a szakértői szolgáltatások széles skáláját kínáljuk partnereink számára, biztosítva számukra a teljes körű megoldásokat.

Villamosmérnökeink magas szintű technikai tanácsadással állnak ügyfeleink rendelkezésére a készülék kiválasztásától a beüzemelésig. Az elkötelezettségünk a szakmai oktatásban és a műszaki újdonságok megismertetésében is megnyilvánul, hogy mindig a legfrissebb és legmegfelelőbb megoldásokat tudjuk nyújtani.

Mérnöki szolgáltatásaink közé tartozik a villamos elosztó- és vezérlőberendezések szerelése, PLC-s vezérlések és PC-s megjelenítések kialakítása, valamint a lágyindító és frekvenciaváltó berendezések megvalósítása. Mindezek mellett szerződött partnereink számára üzemzavar-elhárítási szolgáltatást is biztosítunk.

Minőségpolitikánk fő célja, hogy magas színvonalú készülékekkel, berendezésekkel és szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére, és biztosítsuk elégedettségüket. Az ISO 9001:2015 szerint auditált minőségbiztosítási rendszerünk garancia arra, hogy tevékenységeink mindig a legmagasabb szakmai színvonalon és az ügyfelek elvárásainak megfelelően történjenek.micromax logó


3529 Miskolc, Bem József út 14.


Cégnév

MICRO-MAX Méréstechnikai, Automatizálási Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Adószám

11385617-2-05

Cégjegyzékszám

05 09 004560

© MicroMax. All rights reserved 2024