AJÁNLATKÉRÉS KERESKEDELEM

Cégtörténet
Pályázatok
Mérnöki szolgáltatások
Kivitelezés
Kereskedelem
Kapcsolat
Munkatársak
Írj nekünk!
Állásajánlatok

KERESKEDELEM

Villamosanyag kereskedelemben a fő hangsúlyt az ipari felhasználásra szánt termékekre helyezzük, és büszkék vagyunk arra, hogy jelentős raktárkészlettel rendelkezünk ezekből a termékekből.

Számos beszállító partnerünkkel kötöttünk szerződéseket, így lehetőségünk van a gyártók által megadott árakat, szállítási határidőket és garanciákat kínálni ügyfeleinknek.

Az általunk forgalmazott termékek széles skáláját kínáljuk, beleértve:

- Erősáramú berendezések, készülékek, például kapcsolók, mágneskapcsolók, megszakítók, kismegszakítók, áramvédők, motorvédők, szilárdtestrelék, fázisjavító berendezések, sínrendszerek, szekrények, tokozatok.
- Vezérléstechnikai teljesítményelektronikai készülékek és berendezések, mint lágyindítók, frekvenciaváltós hajtások, egyedi szabályzók, jelfogók, programozható relék, PLC-k, ipari PC-k.
- Ipari mérőműszerek és érzékelők, például hőmérséklet-, nyomás-, átfolyós-, mennyiségmérők, szintkapcsolók, induktív és kapacitív közelítéskapcsolók, távadók, számlálók, időrelék.
- Ipari beavatkozó szervek, mint nyomás- és hőmérsékletkapcsolók, motoros, pneumatikus és mágneses működtetésű szelepek, villamos motorok.
- Installációs alkatrészek és szerelési segédanyagok, beleértve sorkapcsokat, kábeleket, vezetékeket, csatornákat, síneket, jelölőket és szerszámokat.
- Robbanásbiztos kivitelű berendezések.

Egyedi árajánlatért, kérjük, forduljon kollégáinkhoz, akik szívesen állnak rendelkezésére és segítenek megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

KATTINTS!
micromax logó


3529 Miskolc, Bem József út 14.


Cégnév

MICRO-MAX Méréstechnikai, Automatizálási Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Adószám

11385617-2-05

Cégjegyzékszám

05 09 004560

© MicroMax. All rights reserved 2024