Cégtörténet
Pályázatok
Mérnöki szolgáltatások
Kivitelezés
Kereskedelem
Kapcsolat
Munkatársak
Írj nekünk!
Állásajánlatok

Üdvözöljük a Micro-Max Kft. oldalán!

Ismerjen meg minket jobban!

KATTINTS!

kik vagyunk mi?

Tisztelt Érdeklődő!

30 éve három vállalkozó szellemű fiatal, akiknek az elektronika – és azon belül is az ipari elektronika – volt a fő szakmai specializációja a piacot felmérve megalapították a Micro-Maxot, mellyel a szándékuk – elsősorban - a hazai vállalatok ipari termelő berendezéseinek a fejlesztése volt a célja.
A cég azóta is jelen van az ipari elektronika területén. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, folyamatosan fejlődve, tanulva az újdonságokat.

Célunk változatlan: ügyfeleinknek minőségi és megbízható megoldásokat nyújtsunk, amelyek hozzájárulnak a hatékonyabb és eredményesebb termeléshez.
Az évek során széleskörű tapasztalatot és szakmai tudást halmoztunk fel, amelynek köszönhetően az általunk kínált termékek és szolgáltatások kiváló minőséget és megbízhatóságot képviselnek. Az ipari mérőműszerek terén számos termékkel és szolgáltatásokkal rendelkezünk, mint például villamos elosztó- és vezérlő-berendezések, PLC-s vezérlések és PC-s megjelenítések kialakításában, lágyindító és frekvenciaváltó berendezések megvalósításában. Ezen kívül vállalunk speciális mérési feladatok megoldását is, amelyek személyre szabottan szolgálják ügyfeleink igényeit.
Az ipari elektronika terén számos szolgáltatást és terméket kínálunk, mint például a vezérlő- és szabályozó rendszerek, a tápegységek, valamint az elektronikai alkatrészek és kábelek. Az elektronikai tervezéstől a gyártáson át a szerelésig minden folyamatot saját erőforrásokkal, az ügyfelek specifikus igényeire szabva végezzük el.

Célunk, hogy ügyfeleinknek teljes körű megoldást nyújtsunk, ezért a mérési és elektronikai szolgáltatások mellett számos egyéb szolgáltatást is biztosítunk, mint például a karbantartást, javítást és kalibrálást. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, ezért szakértő csapatunk mindig készen áll a megrendelések kiszolgálására, és a legmagasabb szintű minőségi elvárásoknak is megfelelünk.
Minőségpolitikánkban megfogalmazott célunk, hogy magas színvonalú készülékekkel, berendezésekkel, szolgáltatásokkal álljunk megelégedett és ennek következtében növekvő számú partnereink rendelkezésére.
A fenti célok megvalósítását szolgálja az ISO 9001:2015 szerint auditált minőségbiztosítási rendszerünk is.

Bízunk benne, hogy bemutatkozásunk alapján felkeltettük érdeklődését, és hogy hamarosan Ön is partnereink között üdvözölhetjük!


Tisztelettel, Micro-Max Kft.

 


100% eredeti termékek!


Akár személyesen is átveheted üzletünkben!


Szakértői segítség nyújtás!

micromax logó


3529 Miskolc, Bem József út 14.


Cégnév

MICRO-MAX Méréstechnikai, Automatizálási Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Adószám

11385617-2-05

Cégjegyzékszám

05 09 004560

© MicroMax. All rights reserved 2024