Menü
Kosár

Kedves Ügyfeleink és Vásárlóink! Az oldal folyamatos feltöltés alatt van. Átmeneti lassulás tapasztalható aminek elhárításán jelenleg is dolgozunk!

Cégtörténet

A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő MICRO-MAX 1993 óta van jelen az ipari elektronika területén. Tevékenységünk két fő irányvonala a kereskedelem és a mérnöki szolgáltatás. Az általunk forgalmazott termékekkel mindenre kiterjedő megoldások, szolgáltatások széles skáláját kínáljuk partnereink számára. Villamosmérnökeink magas szintű műszaki tanácsadással állnak ügyfeleink rendelkezésére a készülék kiválasztástól a beüzemelésig. Elkötelezettek vagyunk a szakmai oktatásban, a műszaki újdonságok felhasználói körében történő megismertetésében is.

Magas szintű mérnöki szolgáltatásaink keretében segítséget nyújtunk villamos elosztó- és vezérlő-berendezések szerelésében, PLC-s vezérlések és PC-s megjelenítések kialakításában, lágyindító és frekvenciaváltó berendezések megvalósításában.

Szerződött partnereink részére üzemzavar-elhárítást is biztosítunk.

 

Minőségpolitikánkban megfogalmazott célunk, hogy magas színvonalú készülékekkel, berendezésekkel, szolgáltatásokkal álljunk megelégedett és ennek következtében növekvő számú partnereink rendelkezésére.

A fenti célok megvalósítását szolgálja az ISO 9001:2015 szerint auditált minőségbiztosítási rendszerünk is.

Cookie Figyelmeztetés
Az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Adatvedelem